Ad
Ad

OM BLEKKA

Blekka er et nettmagasin drevet av engasjerte og frivillige studenter på Medieavdelingen ved Det Norske Studentersamfund – Chateau Neuf.  Skribentene i Blekka produserer selvstendig journalistikk rettet mot studentkulturen i Oslo.  Vi er en del av et utvalg med kompetanse innen tekst, foto og design. Vi er tilknyttet til Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus, og forholder oss til Vær Varsom Plakaten. Har du lyst til å bli med i redaksjonen? Send en mail til ma@neuf.no med hva du vil gjøre, så tar vi kontakt.

Are you an international student looking for a society to join? At Medieavdelingen you can work with text, photo, PR, journalism, graphic design and video production. It doesn’t matter what university you’re going to, and there is no prior knowledge required. Send an e-mail to ma@neuf.no with information about who you are, what you study, and what you want to work with. We’ll reach out to you.

REDAKSJONEN

Emilie Rætta

Emilie studerer medievitenskap og nordisk litteratur på Universitetet i Oslo. Fra før har hun utdanning innen visuell kommunikasjon. I Blekka skriver hun om kultur og studentnytt.

Emilie Rætta

Redaktør
Emilie Fosse

Emilie har en grad i medier og kommunikasjon, med fordypning innen medieproduksjon. I Blekka skriver hun anmeldelser og driver spalten "That's the tea".

Emilie Fosse

Journalist
Arianna Pera

Arianna Pera

Journalist
Henni-Karine Hesimark

Henni-Karine har master innen medievitenskap fra NTNU, og jobber som kommunikasjonsrådgiver i Arbeid- og velferdsdirektoratet. I Blekka skriver Henni-Karine om studentøkonomi.

Henni-Karine Hesimark

Journalist
Oda H. Wilhelmsen

Oda H. Wilhelmsen

Journalist