Ad
Ad
That's the tea

That’s the tea

Pinterest LinkedIn Tumblr

 Ifølge urban dictionary defineres “That’s the tea” som “That’s the gossip. The deal. The current news. The latest.” Nemlig sladder, dating, tinder, og kanskje litt netflix og chill? Eller muligens bare chill? 

Det er ingen tvil om at det er vanskelig å orientere seg på datingmarkedet. Det er flust av apper og nettsider der man kan møte folk, og som skal gjøre det lettere for single å møtes. Etter min mening og erfaring gjør det kanskje datingen vanskeligere. Jo flere plattformer og mennesker man har å velge mellom, jo vanskeligere blir det. På den andre siden, så ender man opp med å møte ganske mange forskjellige folk, og plutselig sitter man igjen med uforglemmelige historier. Og det er dette denne spalten kommer til å ta for seg. 

Jeg har flere ganger kommet over, både fra venner og bekjente, og på sosiale medier og nett, veldig mange kule, kleine og morsomme historier. Dette kan innebære tilfeldige ligg, tinderdater, og møter mellom folk på andre arenaer. Denne spalten ville jeg lage for å få de beste historiene opp og frem i lyset, og dere lesere skal (forhåpentligvis!) hjelpe meg å lage den. Så hvis du eller vennen din, eller fetteren til kompisen din har en artig historie å dele med oss, send den til ma@neuf.no og merk med «that’s the tea historie». Det er selvfølgelig lov å være anonym. 

Jeg er supergira på denne spalten, og tror og håper det vil komme masse gode historier i That’s the tea, og jeg kommer nok til å benytte anledningen til å skrive om egne erfaringer også. Stay tuned! 

Write A Comment