Ad
Ad
That's the tea

Et Slag for Festival

Pinterest LinkedIn Tumblr

Har du noen gang opplevd at noe skjer under en one night stand som du egentlig ikke hadde regnet med? Denne innsenderen fikk et helt spesielt møte med dominanse som kanskje gikk litt over styr…

Jeg var på musikkfestival på en liten plass i Norge sist sommer. Jeg var sammen med en gjeng gode venninner, og vi satte tilfeldigvis opp lavvoen vår ved siden av en reinspikka guttecamp. Den første kvelden var preget av veldig god stemning, og med litt (les: en del) alkohol innabords, fant vi ut at vi skulle hilse på de kjekke naboene våre. Jeg kom i snakk med en hyggelig fyr med en hårfarge utenom det vanlige og eksotiske klær med dyreprint, en festivalstil som man helst ser på Coachella. Kjemien mellom oss var veldig god, og all flørtingen førte til at vi snek oss unna resten av gjengen og opp i en lavvo. Det ene førte selvfølgelig til det andre, og midt i akten stoppet han opp, så på meg og spurte hva jeg liker. Jeg trakk på skuldrene og sa at jeg likte helst å bli dominert. Det ble en liten pause før han plutselig, helt ut av det blå, gir meg en solid ørefik. Ettersom det ikke var helt det jeg mente med dominanse, ble jeg så sjokkert at jeg slo han i ansiktet tilbake. Vi lo begge to, og resten av akten var det rumpa som fikk gjennomgå. Jeg merket ikke hvor hardt han hadde slått før dagen etter, og venninnene mine kommenterte at det var de største merkene de hadde sett noen gang. Jeg måtte gå med langbukser resten av festivalen for å dekke blåmerkene. 

Jente, 25

Write A Comment