Ad
Ad
That's the tea

Låner og gir no’ tilbake

Pinterest LinkedIn Tumblr

Kondom kan være styrete å tenke på når man er i ferd med å få seg noe. Denne innsenderen har lært leksa, og er klar for dele sin historie med dere.  

Jeg hadde nettopp flyttet til Kristiansand for å studere. Det var litt vanskelig for meg å bli kjent med folk, noe som resulterte i at jeg ble holdt litt utenfor av faddergruppa. Jeg bestemte meg derfor for å bare dra på byen alene og se hva som skjedde. Selvfølgelig presterte jeg å dra innom det mest befolkede utestedet i partygata. Denne tiden var gullalderen for twerking på dansegulvet. Etter å ha vært vitne til en jente som halvveis twerket og halvveis snublet, mens en gutt stod bak og gnidde skrittet inntil henne, kjente jeg at jeg angret på å ha dratt dit, og at jeg helst ikke skulle blitt født. Rett før jeg skulle dra, fikk jeg øyekontakt med en fyr som også var alene. Han nikket med hodet og gjorde tegn til at jeg skulle komme bort til han. Han var høy, mørk og ikledd en skinnjakke. Han ligna egentlig på en post-pubertal Nilus Langballe, så vi kan derfor kalle han for Nilus her.

For å holde historien relativt kort, så endte det opp med at vi dro fra byen og hjem til meg. Jeg spurte Nilus om han hadde kondom, siden jeg ikke hadde. Han klødde seg i hodet og spurte «Går du på p-piller?». Jeg svarte at, jo, jeg gjør jo det. Han så på meg og sa «da har vi beskyttelse da!». Jeg vil bare nevne at Nilus er eldre enn meg, og har hatt seksualundervisning før meg. Jeg lo litt og sa «P-piller beskytter jo ikke mot kjønnssykdommer da». Det var han enig i, men han hadde tross alt sjekket seg og hadde ingenting. Jeg visste at jeg ikke hadde noe, men tvilte fortsatt. Nilus fikk overtalt meg til slutt, og vi hadde sex. Vi ble liggende og prate i en ti minutters tid etter økten, før han plutselig gjespet overdrevent og sa «du, dette har vært hyggelig, men jeg skal opp tidlig i morgen». Han satte seg opp og begynte å lete etter klærne sine. Han fant ikke sokkene sine, og fikk derfor låne et par av meg. I det han gikk ut av ytterdøren, sa han at dette hadde vært koselig, og at vi burde gjøre det igjen. Jeg fikk ikke noe kontaktinformasjon, men den nissen fikk låne mine sokker og etterlot meg med klamydia.

– Naiv jente som har brukt kondom siden

Write A Comment